PFD
PFD is een gezellige "no-nonsense" club van enthousiasten met een passie voor het bekende Duitse automerk Porsche.
Begonnen als club voor de regio "Drechtsteden" (Dordrecht, Zwijndrecht, etc.) is de PFD al snel uitgegroeid tot een club met leden in heel Nederland. De PFD is een onafhankelijke club, niet gebonden aan enige andere organisatie. De enige voorwaarde voor het lidmaatschap is het in bezit hebben van een Porsche, ongeacht het type of bouwjaar.

Activiteiten
De PFD organiseert een aantal malen per jaar evenementen zoals een clubslalom, een sportieve toerrit, een toeristische puzzelrit, een technische middag of een "weekeindje buitenland". Ieder PFD-lid kan bovendien zelf een voorstel doen om een evenement te organiseren.

Clubblad
PFD-leden ontvangen periodiek het clubblad. Daarin zijn de clubactiviteiten en nieuwtjes te lezen en wordt verslag gedaan van evenementen die hebben plaatsgevonden. Leden kunnen ook artikelen en/of foto's insturen voor plaatsing in het blad.

Trefpunt
Eens in de maand, op de laatste zaterdagmiddag van de maand, is er de mogelijkheid om andere PFD-ers te ontmoeten. Om geheel vrijblijvend een technisch probleem te bespreken of gewoon gezellig wat bij te praten met andere leden.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt voor het hele gezin en is ongeacht het aantal auto's dat je bezit.




Vlak voordat ik mijn Porsche kocht ben ik lid geworden van de PFD-Club en ik kom daar ook met veel plezier. Van die evenementen van deze club waar ik bij aanwezig ben geweest worden uiteraard de nodige "fotoshoots" gemaakt. Deze foto-impressies kunnen worden bekeken door aanklikken van het betreffende evenement in de menubalk.





__________________________________________________________________________________________________________________________

De foto's in de berichten worden meestal in een slide-show weergegeven. Door op de foto in het bericht te klikken kan de slide-show worden gestart.
__________________________________________________________________________________________________________________________